Dünya Göz’ün Hisselerinin Devrine Onay

Ankara Evden Eve Nakliyat - Ankara Şehirler Arası Nakliyat - Ankara Sigortalı Taşımacılık - Ankara Asansörlü Taşımacılık - Ankara Eşya Depolama - İlden İle Nakliyat Ankara 0 (312) 276 75 93

Dünya Göz’ün Hisselerinin Devrine Onay

13 Temmuz 2018 Aktepe Evden Eve Nakliyat Ankara Evden Eve Nakliyat Asansörlü Taşımacılık Evden Eve Nakliyat İstanbul Evden Eve Nakliyat Nakliyat Nakliyat Hakkında Herşey Online Nakliyat Evi Özel Eşya Taşıma Taşınma Taşınma Planı 0
Ankara Online Nakliyat Evi olarak siz müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla, ev ve ofis eşyalarınızın bulunduğu yerden istenilen yeni adrese, doğru zamanda taşınması için gerekli prosedürleri planlama, uygulama ve kontrol etme sürecinde sizinle adım adım birlikteyiz.

 

Rekabet Kurulu, Dünya Göz Tic. ve San. A.Ş.’nin yüzde 30 oranındaki hissesinin Swan Holding S.a.r.l. tarafından devralınmasına izin verdi.

Rekabet Kurulu, Dünya Göz Tic. ve San. A.Ş.’nin yüzde 30 oranındaki hissesinin Swan Holding S.a.r.l. tarafından devralınması işleminin hakim durum yaratılması veya mevcut hakim durumun güçlendirilmesi ve böylece rekabetin önemli ölçüde azaltılması sonucuna yol açmayacağından onay verdi.

-KRAFT’IN CADBURY’İ ALMASINA İZİN-

Tronox Incorporated’in sahibi olduğu belirli varlıklar ve hisseler üzerindeki tek başına kontrolün Huntsman Corporation tarafından devralınması işlemine, Kraft Foods Inc’in Cadbury Plc.’nin hisselerinin tamamını kamuoyuna teklif yoluyla devralması işlemine ve MPS Group Inc. hisselerinin yüzde 100’ünün Adecco S.A. tarafından devralınması işlemine hakim durum yaratılması veya mevcut hakim durumun güçlendirilmesi ve böylece rekabetin önemli ölçüde azaltılması sonucuna yol açmayacağından izin verildi.

Ayrıca Rekabet Kurulu, Erol Altınsoy’un Scholz Geri Dönüşüm San. ve Tic. Ltd. Şti’nin (Scholz GD) yüzde 40 hissesini Scholz AG ve Scholz Internationale Handelsgesellschaft mbH’den devralması yoluyla ortak girişim kurulması ve bu kapsamda Aksaraylılar Metal Nakliyat İthalat İhracat San. ve Dış Tic. Ltd. Şti.’nin müşteri portföyünün Scholz GD’ye devredilmesi işlemini onayladı. (ANKA)

(HLY/BÜN)

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Aramak İçin Tıkla