Seka Limanından Libya’ya Çimento İhracatı

Ankara Evden Eve Nakliyat - Ankara Şehirler Arası Nakliyat - Ankara Sigortalı Taşımacılık - Ankara Asansörlü Taşımacılık - Ankara Eşya Depolama - İlden İle Nakliyat Ankara 0 (312) 276 75 93

Seka Limanından Libya’ya Çimento İhracatı

9 Temmuz 2018 Aktepe Evden Eve Nakliyat Ankara Evden Eve Nakliyat Asansörlü Taşımacılık Evden Eve Nakliyat İstanbul Evden Eve Nakliyat Nakliyat Nakliyat Hakkında Herşey Online Nakliyat Evi Özel Eşya Taşıma Taşınma Taşınma Planı 0

 

Mersin’in Silifke ilçesine bağlı Taşucu Beldesindeki Seka Limanından Libya’ya çimento ihracatı yapıldığı bildirildi.

Ayda vasati 30 bin ton çimento ihracatının reelleştiği limanda son olarak Konya Çimento fabrikasından getirilen 7 bin 200 ton çimento Suriye sancaklı Haroun adlı gemiye yüklenerek Libya’daki Tiriboli limanına gitmek üzere yola çıktı.

Ersu Nakliyat Yetkilisi Ahmet Süha Hansu, yaptığı söylemede, Seka limanında çimento ihracatının 2007 senesinde başladığını ve şu ana kadar 500 bin ton sayısına erişildiğini kaydetti.

Limanın özelleştirme kapsamında olması sebebiyle kapasite artırımı ve yükleme donanımları ile alakalı olarak yatırım yapamadıklarını vurgulayan Hansu, ‘Gemilerin beklemeye düşmemesi için titizlikle çalışıyoruz. Şu anda da mevcut olanaklarla 3 bin tonluk bir yükü asgari 16 saatte yüklüyoruz’ dedi.

HAS-MUT – MERSİN

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Aramak İçin Tıkla