Disk, İşten Çıkartılan İşçilere Destek Verdi

Ankara Evden Eve Nakliyat - Ankara Şehirler Arası Nakliyat - Ankara Sigortalı Taşımacılık - Ankara Asansörlü Taşımacılık - Ankara Eşya Depolama - İlden İle Nakliyat Ankara 0 (312) 276 75 93

Disk, İşten Çıkartılan İşçilere Destek Verdi

8 Temmuz 2018 Aktepe Evden Eve Nakliyat Ankara Evden Eve Nakliyat Asansörlü Taşımacılık Evden Eve Nakliyat İstanbul Evden Eve Nakliyat Nakliyat Nakliyat Hakkında Herşey Online Nakliyat Evi Özel Eşya Taşıma Taşınma Taşınma Planı 0
Kolaylık açısında bir nakliyat şirketinden yararlanmak isteyen kişiler şirketlerin ne derecede güvenilir ve kaliteli olduğu konusunda akıllarındaki soru işaretleri ile boğuşmaktadırlar. Bu noktada biz Ankara Online Nakliyat Evi olarak 20 yılı aşkın bu sektörde sertifikalı bir şekilde hizmet vermekte olduğumuzdan ve aynı zamanda da fiyatlarımızın da oldukça uygun olduğundan dolayı sıkça tercih edilmekte olan bir firma halindeyiz.

 

DİSK Genel Başkanı Süleyman Çelebi, Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde bir lojistik şirketince sendikaya aza oldukları bahanesiyle işten çıkartılan emekçileri ziyaret etti.

Süleyman Çelebi, Birleşik Metal-İş Sendikası Genel Başkanı Adnan Serdaroğlu ve Nakliyat-İş Sendikası Genel Başkanı Ali Rıza Küçükosmanoğlu ile beraber, Şekerpınar Mahallesi’ndeki Balnak Lojistik şirketine ait ambarın önünde bir araya gelen emekçileri ziyaret ederek, meselelerini dinledi.

Bu sırada etraftaki fabrikalarda çalışan bazı emekçiler de gruba katılarak, ‘Emekçiyiz haklıyız kazanacağız’, ‘Direne direne kazanacağız’ biçiminde slogan attı.

DİSK Genel Başkanı Süleyman Çelebi, en esas hakları olan sendika hakkını kullanan emekçilerin işten çıkartıldığını belirterek, ‘Şayet bu haklarınızı kullanırsanız sizi cezalandırırız deme hakkını patron kendisinde buluyor ve yasa dışı, hukuk dışı bir biçimde insanları işten atıyor. Artık başkaldırı etmek, ayağa kalkmak ve çaba etmek zorundayız’ dedi.

Nakliyat-İş Sendikası Genel Başkanı Ali Rıza Küçükosmanoğlu da,’Balnak Lojistik şirketlerinde bin 250 emekçi dostumuz çalışmaktadır. Sendikamız Balnak Lojistik’in Şekerpınar ambarında da teşkilatlandı ve çoğunluğu sağladık, ancak teşkilatlanma manisini aşamadık. Bundan dolayı işinden olan abonelerimiz oldu. Azalarımızın hakkını korunmak için çabamız sürecek’ biçiminde konuştu.

Açıklamaların ardından emekçiler bir zaman slogan attıktan sonra ufaladı.

LV-NEC-FTH-SO – KOCAELİ

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Aramak İçin Tıkla