Ayvalık Tuzlası’na, En Yüksek Teklif 9 Milyon Tl’le Binbirgıda’dan

Ankara Evden Eve Nakliyat - Ankara Şehirler Arası Nakliyat - Ankara Sigortalı Taşımacılık - Ankara Asansörlü Taşımacılık - Ankara Eşya Depolama - İlden İle Nakliyat Ankara 0 (312) 276 75 93

Ayvalık Tuzlası’na, En Yüksek Teklif 9 Milyon Tl’le Binbirgıda’dan

13 Temmuz 2018 Aktepe Evden Eve Nakliyat Ankara Evden Eve Nakliyat Asansörlü Taşımacılık Evden Eve Nakliyat İstanbul Evden Eve Nakliyat Nakliyat Nakliyat Hakkında Herşey Online Nakliyat Evi Özel Eşya Taşıma Taşınma Taşınma Planı 0

 

Tütün, Tütün Mamülleri, Tuz ve Alkol İşletmeleri A.Ş.’ne ait, Ayvalık Tuzlasının özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesinde, 29 turun ardından en yüksek teklifi 9 milyon TL ile Binbirgıda Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. verdi.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ayvalık Tuzlası’nın nihai pazarlık görüşmelerini gerçekleştirdi. Nihai pazarlık görüşmelerinin oturum başkanlığını ÖİB Başkanvekili Ahmet Aksu gerçekleştirdi. Bu gün saat 11.00’de ÖİB’de başlayan nihai pazarlık görüşmelerinde 29 tur sonunda en yüksek teklif Binbirgıda Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş’den geldi. 9 milyon TL’lik teklif veren Binbirgıda Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş, Oturum Başkanı Aksu’nun son nihai teklifinin bu olup olmadığını sorması üzerine, 9 milyon TL’lik teklifini yineledi.

-7 TEKLİF VERİLMİŞTİ-

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nın, bugün nihai pazarlık görüşmelerini gerçekleştirdiği Ayvalık Tuzlası’na 4 Aralığı kadar 7 teklif alınmıştı. Ayvalık Tuzlası’na teklif veren kurum ve kuruluşlar şöyleydi:

Ünver Nakliyat Tuz Kömür Maden Taahhüt İşletme Sanayi Tic, Masum Güler, Binbirgıda Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş, Pigment Sanayi A.Ş., EMS Ortak Grişim Grubu, Cihanbeyli Madencilik Tuz Nakliyat Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş., Seba Madencilik O.G.G.

-BİRİNCİ ELEMESİZ TURDA EN YÜKSEK TEKLİF 3 MİLYON 400 BİN TL OLDU-

Ayvalık Tuzlası’nın bugün gerçekleştirilen pazarlık görüşmelerinde elemesiz olarak gerçekleştirilen birinci turda en yüksek teklif 3 milyon 400 bin TL oldu. Bu turdan sonra elemeli olarak 2 tur gerçekleştirildi. Birinci elemeli turda en yüksek teklif 3 milyon 810 bin TL oldu. Bu turda Masum Güler elendi. 2 elemeli turda en yüksek teklif açıklanmazken Ünver Nakliyat Tuz Kömür Maden Taahhüt elendi. 2 elemeli olarak gerçekleştirilen turdan sonra, açık arttırmaya geçildi. Açık arttırma 4 milyon 2 bin TL’den başladı. Açık arttırma aralığı 500 bin TL olarak belirlendi.

-İKİNCİ YÜKSEK TEKLİF EMS ORTAK GİRİŞİM GRUBUNDAN 8.8 MİLYON TL OLDU-

Açık arttırmada süren 29 turun artından en yüksek teklifi 9 milyon TL Binbirgıda Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. verdi. Binbirgıda Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den sonra en yüksek teklifi EMS Ortak Girişim Grubu 8 milyon 800 bin TL ile yaptı. En yüksek 3’üncü teklif ise 4 milyon 650 bin TL olarak Pigment Sanayi A.Ş.’den geldi. İhale yaklaşık olarak bir saat sürdü. (ANKA)

(EBR/BÜN)

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Aramak İçin Tıkla