Çamaltı Tuzlasına En Yüksek Teklifi de Binbirgıda Verdi

Ankara Evden Eve Nakliyat - Ankara Şehirler Arası Nakliyat - Ankara Sigortalı Taşımacılık - Ankara Asansörlü Taşımacılık - Ankara Eşya Depolama - İlden İle Nakliyat Ankara 0 (312) 276 75 93

Çamaltı Tuzlasına En Yüksek Teklifi de Binbirgıda Verdi

13 Temmuz 2018 Aktepe Evden Eve Nakliyat Ankara Evden Eve Nakliyat Asansörlü Taşımacılık Evden Eve Nakliyat İstanbul Evden Eve Nakliyat Nakliyat Nakliyat Hakkında Herşey Online Nakliyat Evi Özel Eşya Taşıma Taşınma Taşınma Planı 0

 

Tütün, Tütün Mamülleri, Tuz ve Alkol İşletmeleri A.Ş.’ne ait Çamaltı Tuzlalarının özelleştirme ihalelerinin nihai pazarlık görüşmesinde 15 turun ardından en yüksek 115 milyon TL’lik teklifi, Binbirgıda Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. verdi. Binbirgıda Sanayi, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nın (ÖİB) bu sabah yapılan Ayvalık Tuzlası ihalesin de 9 milyon TL ile en yüksek teklifi veren firma olmuştu.

ÖİB, Çamaltı Tuzlası’nın nihai pazarlık görüşmelerini gerçekleştirdi. Nihai pazarlık görüşmelerinin oturum başkanlığını ÖİB Başkanvekili Ahmet Aksu yaptı. Bugün saat 14.00’de ÖİB’de başlayan nihai pazarlık görüşmelerinde 15 tur sonunda en yüksek teklif Binbirgıda Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş’den geldi. 115 milyon TL’lik teklif veren Binbirgıda Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Oturum Başkanı Aksu’nun son nihai teklifinin bu olup olmadığını sorması üzerine, 115 milyon TL’lik teklifini yineledi.

-İHALEDE İKİNCİ EN YÜKSEK TEKLİFİ EYÜP HAKAN BİRMAN VERDİ-

İhalenin başlangıcında kapalı teklifler alandı. Elemesiz olarak yapılan bu turda en yüksek teklif 77 milyon 777 bin TL oldu. Bu turdan sonra kapalı zar usulüyle 7 elemeli tur yapıldı. Bu turlarda sırasıyla, Durmaz OGD, Ünver Nakliyat Tuz Kömür Maden Taahhüt İşletme Sanayi Ticaret, İzmir Çamaltı Tuzlası Ortak Grişim Grubu, Seba O.G.G. Koyuncu Nakliye Pazarlama Ticaret A.Ş., Mutlucan Tuz Madenci,İnşaat Turizm A.Ş., Özkaya İnşaat Sanayi ve Ticaret A,Ş. firmaları en düşük teklifleri vererek elendi.

1 elemesiz, 7 elemeli turdan sonra açık arttırmaya geçildi. 15 turda tamamlanan açık arttırma 111 milyon TL’den başladı. Açık arttırma aralığı 100 bin TL olarak belirlendi. Yapılan açık arttırmanın 15’inci turunda en yüksek teklifi 115 milyon TL ile Binbirgıda Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. verdi. Arttırmada ikinci en yüksek teklif Eyüp Hakan Birman tarafından 113 milyon 500 bin TL, üçüncü en yüksek teklif ise Salt Madencilik Nakliyat Kimya Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından 111 milyon 900 bin TL olarak verildi. Yapılan açık arttırmanın 1 turunda Rafine Billur Tuz Sanayi A.Ş. ve Cihanbeyli Madencilik Tuz Nakliyat Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. çekildi. Açık arttırmanın 4’üncü turunda ise Salt Madencilik Nakliyat Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. çekildi. (ANKA)

(EBR/BÜN)

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Aramak İçin Tıkla