Otso Heyeti Çamsan Aş’yi Ziyaret Etti

Ankara Evden Eve Nakliyat - Ankara Şehirler Arası Nakliyat - Ankara Sigortalı Taşımacılık - Ankara Asansörlü Taşımacılık - Ankara Eşya Depolama - İlden İle Nakliyat Ankara 0 (312) 276 75 93

Otso Heyeti Çamsan Aş’yi Ziyaret Etti

13 Temmuz 2018 Aktepe Evden Eve Nakliyat Ankara Evden Eve Nakliyat Asansörlü Taşımacılık Evden Eve Nakliyat İstanbul Evden Eve Nakliyat Nakliyat Nakliyat Hakkında Herşey Online Nakliyat Evi Özel Eşya Taşıma Taşınma Taşınma Planı 0
Otso Heyeti Çamsan Aş'yi Ziyaret Etti

 

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin, Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Nasubeyoğlu, ve Genel Sekreter Hakkı Üçer, iş dünyası gezileri kapsamında Çamsan AŞ tesislerini ziyaret etti. OTSO heyeti, Fabrika Müdürü Metinay Toplaya’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu belirten Çamsan AŞ Fabrika Müdürü Metinay Toplaya, Çamsan AŞ olarak ilimizin her kademesinde fabrikamıza çok büyük kolaylıklar sağlanmaktadır. Bu bizlere büyük mutluluk veriyor. Adapazarı yatırımıyla gücüne güç katan Çamsan’ın Ordu ekonomisindeki yeri ve önemi çok büyük. Anadolu iş dünyasının en büyük sorunu nakliyata verilen büyük harcamalar. Bugün Ordu’da yüzde 10 nakliyat masrafı varsa Adapazarı’nda bu yüzde 2-3 seviyelerinde. Biz Ordu’da çok mutluyuz. Dileğimiz Ordu’nun acilen OR-Gİ havalimanına kavuşması ve Ordu’nun her yönüyle kalkınması ve gelişmesidir.” dedi.

OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin ise “OTSO olarak Çamsan AŞ ile dünden bugüne hep gurur duyduk, duymaya da devam ediyoruz. Tüm iş dünyamızı programlar eşliğinde ziyaret etmeye, üyelerimizin sıkıntılarını dinlemeye ve sorunlarının çözümü için çaba harcamaya devam edeceğiz. Çamsan AŞ firmasının dünden bugüne Ordu ekonomisindeki yeri ve önemi çok büyüktür. Ordu şehrimize OR-Gİ havalimanının acilen yapılması için çabalarımız devam ediyor. İnanıyorum ki Ordu şehri daha fazla yatırımları OR-Gİ havalimanı ile alacaktır.” diye konuştu.

(CİHAN)

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Aramak İçin Tıkla