Tavukların Gelişiminde Kullanılan 6 Ton Kimyasal Çalan Çete Çökertildi

Ankara Evden Eve Nakliyat - Ankara Şehirler Arası Nakliyat - Ankara Sigortalı Taşımacılık - Ankara Asansörlü Taşımacılık - Ankara Eşya Depolama - İlden İle Nakliyat Ankara 0 (312) 276 75 93

Tavukların Gelişiminde Kullanılan 6 Ton Kimyasal Çalan Çete Çökertildi

7 Temmuz 2018 Aktepe Evden Eve Nakliyat Ankara Evden Eve Nakliyat Asansörlü Taşımacılık Evden Eve Nakliyat İstanbul Evden Eve Nakliyat Nakliyat Nakliyat Hakkında Herşey Online Nakliyat Evi Özel Eşya Taşıma Taşınma Taşınma Planı 0

 

Tavukların gelişiminde kullanılan 6 ton kimyevi maddeyi çaldıkları iddiasıyla Bursa’da nezaretine alınan 8 şahıs, emniyette alınan ifadelerinin ardından Gebze Adliyesi’ne sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği takımları, ihbar üzerine çete azalarını takibe aldı. Yapılan takibat sonrasında çete aboneleri yapılan suçüstü baskınla tutularak nezaretine alındı.

´Aliment´ isimli kimyevi maddenin dağıtımını yapan nakliyat işletmesinde çalışan TIR sürücüsü F.G. 38, yüklediği 8 bin Auro bedelinde 2 ton kimyevi maddeyi Balıkesir´deki bir tavuk çiftliğine götürmek istediği sırada, daha evvel uyuştuğu H.O. 38 ile Bursa´daki bir TIR parkında buluştu.

Sürdürülen teknik çalışmalar sonucunda TIR’ı takibe alan Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği takımları, kuşkuluları, Bursa Etraf Yolu´ndaki bir TIR parkında, kimyevi maddeyi kamyonete boşaltıp yerine su doldururken tuttu.

Harekâtta, çete lideri olduğu iddia edilen H.O. ile destekçisi Y.B. 39, F.G. 38, U.Y. 28, C.E. 28, N.Ş. 32, E.K. 46 ve sözkonusu işletmenin sevkiyat mesulü O.E. 42 nezaretine alındı. Zanlılar, Asayiş Şube Müdürlüğü’nde alınan ifadelerinin ardından Gebze Adliyesi’ne sevk edildi.

Öte yandan, çete lideri H.O., çete azası Y.B.’nin kimyevi madde çaldıkları nakliyat işletmesinde çalıştıkları bazı sebeplerden dolayı işten atıldıkları, öteki bir çete azası olan O.E.’nin ise işletmede etkin olarak çalıştığı bilindi.

Çetenin, daha evvel de Hollanda´dan Türkiye´de yalnızca Dilovası´ndaki bir limana getirilen, 6 ton ve üzerinde kimyevi açıldıkları tanımlandı. Çete azalarının yargılamayı kabul etmediği, ağ liderinin ise vakayı kabul eden ifadelerde bulunduğu bilindi.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Aramak İçin Tıkla