Antalya Evden Eve Nakliyat

Ankara Evden Eve Nakliyat - Ankara Şehirler Arası Nakliyat - Ankara Sigortalı Taşımacılık - Ankara Asansörlü Taşımacılık - Ankara Eşya Depolama - İlden İle Nakliyat Ankara 0 (312) 276 75 93

Antalya Evden Eve Nakliyat

7 Nisan 2018 Antalya Evden Eve Nakliyat Antalya Güvenilir Nakliyat Antalya Nakliyat Antalya Nakliye Antalya Şehirlerarası Nakliye 0

ANTALYA’DA NAKLİYECİLERİN KİŞYE VE AİLE’YE SAYGISI NE OLMALI?

 

Antalya Online Nakliyat Evi firması olarak bizler her zaman müşterinin güvenli ve huzurlu bir şekilde taşınmasını gerçekleştirebilmek için hizmet etmekteyiz.

 

Bizler nasılsa sizin değer verdiğiniz eşyalara sizin titizliğiniz kadar değer veriyorsak siz değerli müşterilerimizede her zaman saygılı, hoşgörülü davranmak için elimizden geleni yapmaktayız.

 

Bizler sadece sıradan bir nakliyeci değil; yuva, birey, aile kavramını algılamış ve bu doğrultuda Online Nakliyat Evi olarak siz müşterilerimizin her daim omzunuzdaki yükü sırtlanmak adına hizmetinizdeyiz.

 

 

 

ANTALYA’DA NAKLİYAT SİGORTASI NASIL SAĞLANIR?

 

Antalya Online Nakliyat Evi olarak evden eve nakliyat yapılırken kullanmakta olduğumuz Mali Mesuliyet Sigortası ve Emtea Nakliyat Sigortasıdır. Zaten nakliyeciler için bu iki tür sigorta poliçesinden başka sigorta mevcut değildir.

 

Mali Mesuliyet Sigortası nakliyatçının haklarını gözeten sigorta poliçesidir. Nakliyatçının taşıdığı eşyaya üçüncü şahıslardan gelebilecek zararlara (yangın, trafik kazası vb.) karşı koruma sağlamaktadır. Ama kesinlikle bu sigorta poliçesi nakliyatçıdan kaynaklı çizilme, kırılma, çökme gibi hasarlarda koruma sağlamamaktadır. Çünkü bu hasarlar nakliyatçının ihmalinden kaynaklanmaktadır.

 

Emtea Nakliyat Sigortası ise mal sahibi olarak nakliyat sırasında üçüncü şahıslardan gelebilecek zararlara karşı (trafik kazası, yangın vb.) eşyanıza herhangi bir zararlara karşı siz müşterilerimize sağlanmakta olan sigorta poliçesidir.

 

En önemlisi de siz müşterilerimizi nakliyatçılardan gelebilecek zararlara karşı en etkili koruma sigortası aslında hukuki alanda Evden Eve Nakliyat Sözleşmesidir.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Aramak İçin Tıkla