Sarıkamış’ta Orman Yolları Yapım İhalesi Tamamlandı

Ankara Evden Eve Nakliyat - Ankara Şehirler Arası Nakliyat - Ankara Sigortalı Taşımacılık - Ankara Asansörlü Taşımacılık - Ankara Eşya Depolama - İlden İle Nakliyat Ankara 0 (312) 276 75 93

Sarıkamış’ta Orman Yolları Yapım İhalesi Tamamlandı

8 Temmuz 2018 Aktepe Evden Eve Nakliyat Ankara Evden Eve Nakliyat Asansörlü Taşımacılık Evden Eve Nakliyat İstanbul Evden Eve Nakliyat Nakliyat Nakliyat Hakkında Herşey Online Nakliyat Evi Özel Eşya Taşıma Taşınma Taşınma Planı 0

 

Kars Sarıkamış Orman Firma Müdürlüğü’ne bağlı Hamamlı, Çamyazı ve Boyalı Orman Firma Şeflikleri dahilindeki orman yolların yapım ihalesi bitirildi.

Sarıkamış Orman Firma Müdürlüğü, 2010 yatırım programında bulunan 15 km üst yapı, 5 km yeni yol, 11 adet menfez imali, 5 km büyük onarım ve 60 adet korige boru ihalelerini yaptı. Orman Firma Müdürü Ayhan Deligöz, çalışmalar ile orman yollarındaki standartlar yükseltilerek, vasıtaların amortisman giderlerini düşürmek ve ormanda yapılan imal neticeyi yapılacak nakliyat giderlerinin eksiltilmesini amaçladıklarını söyledi. Orman yollarının, üretilen orman emvallerinin taşınmasında, ormanların teftişinde, ziyaretinde ve orman yangınlarına müdahalede ehemmiyetli olduğunu belirten Deligöz, “Yolun gittiği yere imkân ve teknoloji gider, dolayısıyla işlerimiz daha da basitleşir.” dedi.

Deligöz, 2010 seneyi yol yatırım programında yer alan Hamamlı, Çamyazı ve Boyalı Orman Firma Şeflikleri dahilindeki yolların yapım ihalelerinin bitirildiğinin altını çizerek, “Orman ve orman kaynaklarını her türlü risklere karşı gözetmeye imkân sağlayan, sürdürülebilir orman idaresini reelleştirmenin ehemmiyetli unsurlarından biri de orman yollarıdır. 2010 senesinde, başta yeni yol olmak üzere tüm yol programları zamanında tasarlandığı biçimde hakikatleştirilecektir.” diye konuştu.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Aramak İçin Tıkla