Sigortalı Taşımacılık

Ankara Evden Eve Nakliyat - Ankara Şehirler Arası Nakliyat - Ankara Sigortalı Taşımacılık - Ankara Asansörlü Taşımacılık - Ankara Eşya Depolama - İlden İle Nakliyat Ankara 0 (312) 276 75 93

Sigortalı Taşımacılık

21 Mayıs 2018 Ankara Evden Eve Nakliyat Asansörlü Taşımacılık Evden Eve Nakliyat İstanbul Evden Eve Nakliyat İstanbul Sigortalı Taşımacılık Nakliyat Nakliyat Emtea Sigortası Online Nakliyat Evi Sigortalı Taşımacılık Taşınma Taşınma Planı 0
Online Nakliyat Evi de bu sebepten ötürü maddi ve manevi değeri olan eşyalarınızı hasarsız bir şekilde ulaştırmak adına sizler için burada hizmet vermektedir. Online Nakliyat Evi, bu sorumluluğu yerine getirirken; meydana gelebilecek olumsuz durumları düşünerek siz müşterilerimizin içini rahat tutmak adına Ankara'da bir şubesini hazır halde bulundurmakta ve sizlere hangi koşullarda olursa olsun 7/24 hizmet vermektedir.

 

Değerli Müşterilerimiz;

Hepimiz nakliyat firmaları ile çalışırken taşınan yükün varacağı adrese zamanında ve uygun koşullarda ulaştırılmasını isteriz.

Online Nakliyat Evi de bu sebepten ötürü maddi ve manevi değeri olan eşyalarınızı hasarsız bir şekilde ulaştırmak adına sizler için burada hizmet vermektedir.

Online Nakliyat Evi, bu sorumluluğu yerine getirirken; meydana gelebilecek olumsuz durumları düşünerek siz müşterilerimizin içini rahat tutmak adına Ankara‘da bir şubesini hazır halde bulundurmakta ve sizlere hangi koşullarda olursa olsun 7/24 hizmet vermektedir.

Bizler Ankara Online Nakliyat Evi olarak Nakliyat Emtea Sigortası ile taşınan herhangi bir eşyanızın nakil vasıtaları ile ki bu da sizin isteğiniz doğrultusunda; kara yolu, hava yolu, deniz yolu ile ulaşım imkanları sayesinde bir yerden başka bir yere en kısa sürede hasarsız bir şekilde nakliyatın gerçekleştirilmesini sağlayarak sizin istediğiniz gün ve tarihte eşyanızın yerine ulaştırılması ile birlikte sizlere kusursuz hizmet ve güvence vermekteyiz.

Nakliyat Emtea Sigortası: taşıtın uğrayacağı kazadan mala gelebilecek ziyan veya hasara karşı olabildiği gibi, bütün tehlikeleri kapsayacak şekilde de yapılabilmektedir.

Örneğin;

  • Denizde geminin batması, oturması, çatışması, devrilmesi sonucu malların tam veya kısmi hasara uğraması ve bunlarla ilgili kurtarmaya veya müşterek avarya yani deniz kazalarında geminin ya da gemiyle birlikte yükünün uğramış bulunduğu zarar ve bunlarla ilgili olarak yapılan giderler,
  • Karada kamyon ve trenin çarpışması, devrilmesi, yanması, çarpması veya yoldan çıkarılması, yıldırım, sel, dere taşması, çığ, toprak veya dağ heyelanı, köprülerin yıkılması veya çökmesi malların tam veya kısmi hasarı. Dar kapsamlı sigortalara karayolu ile yapılan taşımalarda hariç tutulan yükleme aktarma tehlikeleri istendiği takdirde eklenebilmektedir. Geniş kapsamlı Nakliyat Emtea Sigortaları genel olarak taşıt aracı ayrımı yapılmaksızın (gemi, kamyon, tren, uçak) bütün tehlikeleri kapsamaktadır.

Fakat;

  • Sigortalının kasti hareketine yüklenebilen ziyan ve hasarlar,
  • Olağan akma, fire, aşınma veya yıpranmalar;
  • Malların ambalaj yetersizliğine yüklenebilen ziyan veya hasarlar
  • Gecikmeden doğan ziya veya hasarlar hariç tutulmaktadır.

Ankara Online Nakliyat Evi ile çalışın, beklenmedik hasar ve kayıpların yükünü bize bırakın.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Aramak İçin Tıkla